punctweb.CMS
:: Azi este Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 02:57
:: Cautare
cauta in site-ul nostru:
:: Meniu principal
:: prima pagina
:: album foto
:: discutii
:: stiri
:: articole
:: contact
:: intrebari si raspunsuri
:: Membri »
:: Bine ai venit, vizitator
 
pseudonim:
parola:
tine-ma minte
 
vreau si eu cont | am uitat parola
:: Calendar
Octombrie 2021
L M M J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« Septembrie | Noiembrie »
:: prima pagina
Festivalul UNIverSTUDENT
a II a editie


Perioada de desfasurare
3 - 5 mai 2007

http://evenimente.ulbsibiu.ro/unifest/imagini/album/unifest.jpg

Tema : STUDENT JAM

Coordonatori proiect
Mara Constantinescu
Gabriela Popa
Alexandra Pazgu


Descrierea proiectului

Daca prima editie a festivalului a promovat studentul īn mediul de afaceri, editia din 2007 īsi propune promovarea studentului in mediul cultural-social sibian.
In organizarea si implementarea proiectului sunt implicati studenti din toate facultatile din Sibiu, fiecare facultate ocupandu-se de realizarea unei activitati.
Ca urmare a faptului ca atat din programul CCE , cat si din īntreaga viata sibiana lipseste un program care sa aiba ca public tinta studentii, ligiile si asociatiile studentesti din cadrul ULBS au creat festivalul studentesc „UNIverSTUDENT”.
”UNIverSTUDENT” este festivalul care reuneste caracteristiciile spiritului tanar in trei simboluri, in trei zile: Uniti! Noncomformisti! Independeti! Aceste trei notiuni sunt reprezentate prin spectacole de teatru, concerte, expoziţii, workshop-uri, conferinte si jocuri sportive. Toate aceste activitati sunt create de studenti pentru studenti din dorinta de a incuraja initiativa tinerilor in arta, cultura, mediu, sanatate si societate. Obiectivele acestui proiect sunt: imbunatatirea dialogului īntre studenti si creerea unei deschideri largi īnspre cultura, integrare europeana, diversitate etnica si unitate. Evenimentele desfasurate pe parcursul celor trei zile de festival acopera o mare parte din aria de interes a studentilor.

Scopul proiectului

Proiectul are drept scop declarat crearea unui produs cultural care sa corespunda nevoilor tinerilor.
Consultānd calendarul programului Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007,studentii ULBS au descoperit ca nu exista evenimente care sa li se adreseze in mod exclusiv si care sa le ofere libertate de exprimare si afirmare.
Acest proiect reprezinta un mod de incurajare a initiativei tinere de a se implica activ īn viata social-culturala. In contextul in care Sibiu este Capitala Culturala Europeana, proiectul nostru reprezinta o metoda de a asigura constientizarea si indeplinirea obiectivelor pe termen lung ale fenomenului cultural CCE.

Obiective

- facilitarea accesului la actul de cultura si cresterea consumului cultural la tineri;
-stabilirea relatiilor de comunicare intre tineri prin colaborarea īntre asociatiile studentesti din Sibiu
- promovarea initiativelor studentilor in domeniile lor de activitate prin realizarea de actiuni specifice fiecarei specializari/facultati


zambaret
:: Ultimile 5 discutii
Discutie Vizualizari Raspunsuri Autor

:: Ultimile 5 stiri RSS

:: Ultimile 5 articole RSS

Membri autentificati: 0 » (in ultimile 5 minute) Total membri: 2 | Legenda: [administrator] [editor] [moderator] [membru]
Cel mai nou membru inregistrat este: clau
Vizibili: nici un membru